Két érmet szereztek Lengyelországban a Seishin Karate Club versenyzői

By
Updated: apríl 18, 2023

Sikeres hétvégén vannak túl a Seishin Karate Club növendékei, akik ezúttal Lengyelországban, Kobierzyce városában léptek szőnyegre.

A versenyen 6 ország (Lettország, Bulgária, Lengyelország, Ukrajna, Csehország és Szlovákia) 320 versenyzője vett részt. A mérlegelést és a regisztrációt követően bemelegítettek a versenyzők. Az ünnepélyes megnyitó után kezdődtek is a küzdelmek.

Először Bíró Bendegúz lépett tatamira aki 16-os tábláról indult, és az első lengyel ellenfelét 2 fejrúgással verte meg. Második ellenfele szintén lengyel srác volt, akit hasonlóan két fejrúgással múlt felül, így bejutott a legjobb 4-be. Majd Sárai Csongor lépett tatamira és lengyel ellenféllel küzdött. Az első két perc döntetlen volt, végül a hosszabbításban fejrúgással győzött. Majd ismét Bendegúz következett, harmadszor is Lengyel ellenfelét verte fejrúgással, így megérdemelten jutott be a fináléba. A döntő küzdelmében lengyel (Ukrán) ellenféllel küzdött. A küzdelem kiegyenlített volt, de sajnos becsúszott egy fejrúgás, így Csongor lett a második. Bendegúz a döntőben cseh ellenféllel nézett szembe, akit bírói döntéssel vert meg így megnyerte a kategóriáját. Köszönet Hupian Kristínának, az edzői segítségért, és a szülőknek a támogatásért. Mindkét versenyző sokat fejlődött Horvátország óta, így várják a következő megmérettetést a Nyílt Szlovák Bajnokságot, ami Dunaszerdahelyen lesz május végén.

Eredmények:
1. helyezett: Bíró Bendegúz – serdülő kategória +60kg (Dunaszerdahely)
2. helyezett: Sárai Csongor – Ifi kategória -55kg (Keszegfalva)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370