A Kispest Kupán és Répcelakon is remekeltek a bősi Oyama Dojo növendékei

By
Updated: október 2, 2023

Az elmúlt hétvégén két helyszínen mérettették meg magukat Sensei Darnay Barnabás és a bősi Oyama dojo tanítványai. Szeptember 30-án szombaton került megrendezésre Budapesten a Kispest Kupa elnevezésű Kyokushin Karate országos bajnokság, és ezzel egyidejűleg Répcelakon a Rakurai Kupa.

Összesen 11 karatéka indult útnak a bősi Oyama dojoból, közülük hatan Budapesten, öten pedig Répcelakon küzdöttek.

A Kispest Kupán 28 klub 136 versenyzője vett részt. A bősi klubot Jančovič Laura, Petrik Dorka, Kiss Hanna, Csicsay Róbert, Magyarics Kristóf és Takács Márk képviselték. Laura a +60 kg-os ifjúsági lányok kategóriájában indult. Ellenfelei nagy súlyfölénye az eredményen is megmutatkozott. Két győztes és két vesztes mérkőzés után Laura a harmadik helyen zárta a versenyt. Csicsay Róbertnak is négy küzdelme volt, szépen vette az akadályokat, sikerült fejrúgásokkal pontot szerezni, így végül a dobogó második fokára állhatott fel. Petrik Dorkát is csak egy karatéka múlta felül, így ő is ezüstérmet szerzett. Szintén ezüstéremmel térhetett haza Kiss Hanna és Takács Márk, Magyarics Kristóf pedig bronzéremmel zárta a versenyt.

Répcelakon 27 klub 380 versenyzője vett részt, a bősi klub karatékái ezúttal is sikeresen szerepeltek. Husvéth Bendegúz mindhárom küzdelmét megnyerte, így aranyérmet szerzett. Koczkás Attilának is három küzdelme volt, két győzelem és egy vereség után a második helyen végzett. Horváth Rozina egy győztes és egy vesztes meccs után szintén a dobogó második fokára állhatott fel. Vidovič Kevin és Soós Tamás bronzéremmel zárták a versenyt.

Fotó: Oyama Dojo

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370