12 érmet szereztek Répcelakon a Seishin Karate Klub versenyzői

By
Updated: október 4, 2023

Szeptember utolsó hétvégéjén több autóval indult útnak a Seishin karate Klub különítménye Magyarországra Répcelakra a XIV. Rakurai kupa Nemzetközi versenyre, amelyen közel 400 induló állt rajthoz 3 országból (Horvátország, Szlovákia, Magyarország).

A Seishin Karate Klubot 12 harcos képviselte, őket pedig 2 edző Hupian Kristína, Markovics Ádám és két bíró Markovics János, és Trenčík Nikolas kísérte.

A küzdelmeket Derján Anna (Keszegfalva) kezdte, aki szépen betartotta az edzői utasításokat, és mindkét küzdelmét megnyerte. Majd Yaseen Hussein következett (Dunaszerdahely), aki szintén kiválóan küzdött és két összecsapást nyert. Tercs Máté Márk (Ekecs) első ellenfelét 6:0-ra győzte le, de a másik ellenfele sem jelentett neki akadályt. Lukovics Mónikának (Ekecs) csak egy küzdelme volt és 6:2 nyert, volt egy szép fejrúgása. Rácz Kristóf (Ekecs) első bunyóját nagyon szépen megnyerte 6:0-ra a másodikban erősebb ellenfelétől kikapott. Veselá Emma, Veselá Anna, Papp Alexnek (Keszegfalva) sajnos nem sikerült küzdelmet nyerniük, de kiváló tapasztalat szerzési lehetőség volt.

A haladóknál Sárai Csongor (Keszegfalva) szépen betartva az edzői utasításokat az első küzdelmét megnyerte. A másodikban sajnos alul maradt.  Bíró Bendegúznak (Dunaszerdahely) három küzdelme volt. Mindhárom küzdelmében volt test K.O. és nagyon szép fejrúgás, és mind a hármat megnyerte. Lukovics Enikő (Ekecs) első küzdelmét fejrúgással nyerte, majd két küzdelemben kikapott.  A verseny nagyon jól sikerült mindenki kihozta magából a maximumot és szépen helytálltak.

1.helyezettek: Derján Anna (Keszegfalva), Lukovics Mónika, Tercs Máté Márk (Ekecs), Yaseen Hussein, Bíró Bendegúz (Dunaszerdahely)
2.helyezettek Rácz Kristóf (Ekecs), Kiss Zalán (Dunaszerdahely)
3.helyezettek: Veselá Emma, Veselá Anna, Sárai Csongor, Papp Alex (Keszegfalva), Lukovics Enikő (Ekecs)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.