Xisco Muñoz: Fontos három pontot szereztünk, de még javulnunk kell!

By
Updated: november 25, 2023

Háromgólos győzelmet aratott a DAC az Aranyosmarót felett, a sárga-kékek kispadján sikerrel mutatkozott be Xisco Muñoz vezetőedző. 

A DAC Vitális és Goure révén már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, majd a csereként pályára lépő Barišić állította be a végeredményt. A mérkőzés után az új vezetőedző értékelte a találkozót.

„Mindenekelőtt nagyon örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 4-5 napban segítette a munkánkat. Mindenki igyekezett maximumot nyújtani, sok olyan információt is kaptam, melyek segítettek a mérkőzésre való felkészülésben. Jó meccs volt, amelyen néha voltak olyan elemek, amiket örömmel láttam, ugyanakkor olyanok is, amiknek kevésbe örülhetünk. Több dologban kell javulnunk. Az eredmény tekintetében azonban jól sikerült a bemutatkozás, de továbbra is keményen kell dolgoznunk. Nagyon fontos három pontot szereztünk, és a fociban mindig az eredmény számít. Jelenleg 3-4 lépéssel vagyunk lemaradva attól a szinttől, ahová szeretnénk eljutni. Ha arányaiban kell ezt meghatározni, akkor mintegy 50 százalékon vagyunk.” – zárta értékelőjét Xisco Muñoz a klub honlapjának.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.