A kölcsönjáték után végleg a DAC játékosa lett Miroslav Káčer

By
Updated: marec 31, 2023

Egy újabb meghatározó játékossal kötött hosszútávú szerződést a DAC, Miroslav Káčer 2026 nyaráig kötött szerződést Dunaszerdahelyen – közölte a klub honlapja.

Samuel Petráš kapus után a középpálya motorját is bebiztosította a DAC, ugyanis a klub vezetősége hosszútávú szerződést kötött Miroslav Káčerral. A 27 éves játékos a Zsolna neveltje, az ifjúsági korosztályt végigjárva került a felnőtt csapathoz. 2020 nyarán a cseh bajnok Plzeň együtteséhez igazolt, majd 2022 nyarán egy éves kölcsönjátékra érkezett Dunaszerdahelyre. A jelenleg is zajló idényben 20 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett. A klubvezetők elégedettségüket kifejezve végleg megvásárolták a középpályás játékjogát, és 2026 nyaráig kötöttek szerződést. 

„A vezetőedzővel és a klubvezetőkkel már hosszabb ideje, lényegében a téli felkészülés kezdete óta beszélgettünk erről a lehetőségről. Kicsit eltartott, de a megegyezés végső formája egy nap alatt megszületett. Örülök, hogy itt folytathatom és előre léphetek a pályafutásomban. A klub által biztosított feltételek, a szurkolók és a remélhetőleg a jövőbeni sikerek győztek meg. Alakul az arculatunk, ahogyan futballozni szeretnénk és ez az eredményességen is megmutatkozik, ezért nem volt okom más lehetőség mérlegelésére. Ez a lépés nyilvánvaló volt a részemről” – nyilatkozta a klub honlapján Miroslav Káčer.

„Miro az érkezése első napjától azonosult a klubunk értékeivel. A lelkesedése és az energiája példaértékű, amelyek az egész klubra átragadnak. Ebben a tekintetben sem kellett sokat gondolkodnunk a Viktoria Plzeň csapatával júniusban megkötött opció érvényesítéséről, amikor kölcsönbe érkezett hozzánk. Úgy érezzük, hogy Miro fontos láncszeme a klub jövőbeli sikereinek” – részletezte a szerződés megkötését Jan Van Daele sportigazgató.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370