Szerződést hosszabbított a DAC vezetőedzője, Xisco Muñoz

By
Updated: máj 3, 2024

Továbbra is a DAC vezetőedzője marad Xisco Muñoz, a spanyol tréner kétéves szerződést kötött a dunaszerdahelyi alakulattal – közölte a klub honlapja.

Muñoz novemberben vette át a DAC irányítását, azóta 16 mérkőzésen ült a csapat kispadján. Jelenlegi szerződése az idény végéig szólt, de a klubvezetők további kétéves egyezséget kötöttek a spanyol trénerrel.

„Az elmúlt hetek során több megbeszélést is tartottunk Xiscoval a csapat következő lépésekben való fejlesztéséről. Egyetértettünk abban, hogyan szeretnénk új szintre emelni az együttest az eltökéltség és az intenzitás tekintetében. Mióta Xisco a gárda vezetőedzője, bár az átalakulási szakaszban vagyunk, sokkal stabilabbá váltunk, ami 7 kapott gól nélküli mérkőzésben és 2 elveszített bajnoki találkozóban – a téli szünet előtt a Slovan otthonában és Nagyszombatban a rájátszás elején – mutatkozott meg. Jó játékosok alkotják a csapat gerincét és a nyáron néhány kinézett erősítések leigazolásával bízunk benne, hogy sikeresek lehetünk az elkövetkező szezonokban. Egyezségre jutottunk a vezetőedzővel a szerződése további 2 idényre szóló meghosszabbításában” – nyilatkozta a klub honlapján a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.