Szerződést hosszabbított a DAC gólvágója

By
Updated: marec 14, 2023

Remek hírt osztott meg a DAC honlapja, a sárga-kékek szerződést hosszabbítottak a csapat legjobb góllövőjével. A montenegrói Nikola Krstović 2027 nyaráig állapodott meg a dunaszerdahelyi vezetőkkel.

A 22 éves támadó 2021 szeptemberében igazolt Dunaszerdahelyre, ahol azóta 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 24 gólt szerzett. Korábbi szerződése 2025 nyaráig volt érvényes, viszont az új megállapodás további két évvel, 2027 nyaráig lett meghosszabbítva.

„Ez pályafutásom egy fontos pillanata, nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést kötöttünk. A klub akkor segített meg, amikor arra a leginkább szükségem volt, én pedig továbbra is szeretném gólokkal segíteni a csapatot. Nagyon örülök, hogy tovább küzdhetek a DAC színeiért” – nyilatkozta a klub honlapjának Nikola Krstović.

„A másfél éve elkezdett projektünk tökéletesen a terv szerint alakult. Ez a szerződés a klub a játékos iránti és a játékos klub iránti elkötelezettségének a megújítása. Krsto egy remek karakter, akinek a szíve a DAC-ért, a közösségért és a szurkolókért dobog. Tisztában van vele, hogy itt képes tovább fejlődni, mi pedig nagyon örülünk, hogy meg tudtunk egyezni a szerződése meghosszabbításában” – vázolta fel a szerződést hosszabbítás részleteit Jan Van Daele sportigazgató.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370