Slovnaft Cup: Felsőszeliben is győzött és a 4. fordulóba jutott a DAC

By
Updated: september 27, 2023

A Felsőszeli/Taksony csapatát is legyőzte a DAC, így a sárga-kékek bejutottak a Slovnaft Cup 4. fordulójába. 

Bős után Felsőszeliben lépett pályára a DAC, ahol szintén igazi futballünnep uralkodott. A sárga-kékek mezében először lépett pályára Romero, csereként Redzić és Barišić is lehetőséget kapott. Aktívan kezdett a dunaszerdahelyi csapat, aminek meg is lett az eredménye. A 7. percben vezetést szerzett a DAC, egy szögletet Gruszkowski megtolt Risvanis pedig a hálóba küldte a labdát – 0:1. A 20. percben Ramadan távoli beadása a kapusról a hálóban kötött ki – 0:1. Végig fölényben játszottak a sárga-kékek, a hazai kapus Kaprinai többször is remekelt. A 17. percben Gavric kapuratörése után is a hazai hálóőr bravúrral védett.

Fordulás után sem forgott veszélyben a DAC győzelme és továbbjutása. Gólok már csak az utolsó percekben érkeztek. A 88. percben Herc beadása végződött a kapuban – 0:2. A hosszabbításban az újonc Romero is góllal mutatkozott be – 0:4.

A győzelemmel a DAC a Slovnaft Cup 4. fordulójába jutott, a mérkőzést október 25-én játsszák, az ellenfél viszont sorsolás után lesz ismert.

Slovnaft Cup 3. forduló:
Felsőszeli – FC DAC 0:4 (0:2)
Gólszerzők: Risvanis (7.), Ramadan (20.), Herc (88.), Romero (91.)
Nézőszám: 1960
Felsőszeli: F. Kaprinai – Varga (57. Pishenin), E. Kaprinai (K), Mičič, Lászik, Pavlovič – Bartal (46. Karika), Jankaj, Martinka (46. Szüllő), Keresztesi (74. Čiernik) – Paulo (74. Kanócz)
FC DAC: Petráš – Gruszkowski, Risvanis, Brunetti, Mendez – Vitális (60. Redzić), Romero, Herc – Ramadan (80. Niarchos), Trusa (46. Veselovský), Gavrić (K) (46. Barišić)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.