Nem született gól a DAC-Rózsahegy mérkőzésen

By
Updated: apríl 20, 2024

Gól nélküli döntetlennel zárt a DAC a Rózsahegy ellen a Niké Liga rájátszásának 6. fordulójában. Ezzel a DAC a 4. helyre került a Zsolna mögé.

Kevés helyzetet hozott a találkozó, így nem véletlen, hogy  gól sem esett. A 4. percben Frühwald kapusnak kellett védeni, amikor Trusa veszélyes fejesét hárította. A rózsahegyiek első helyzete a 18. percben érkezett, Tučný baloldali lóvését Popović védte. Az első félidő és az első félóra sem hozott komoly helyzetet és izgalmat. Ezúttal a rózsahegyiek tartották többet a labdát, de helyzetet nem tudtak kidolgozni. A 32. percben Hladík küldött egy lapos beadást a kapu elé, az érkező Maslo lövését a DAC kapusa védte. A 39. percben Luterán beadását az érkező Selecký küldte centikkel mellé.

A második félidőben viszont a DAC volt az aktívabb, támadó szellemben futballozott, de helyzetbe ezúttal sem került. Az 52. percben Dimun 23 méterről leadott lövését Frühwald szögletre mentette. A DAC többnyire beadásokkal próbálkozott, de a rózsahegyi védelem ellenállt. A 79. percben Ramadan került helyzetbe a kapu előtt, de gyenge lövése nem okozott problémát a rózsahegyi hálóőrnek. A 89. percben ismét Frühwald parádézott, amikor bravúrosan védte Andzouana veszélyes lövését.