Kikapott a TSC Topolya otthonában a DAC

By
Updated: september 9, 2023

Kikapott Topolyában a DAC, a sárga-kékek barátságos mérkőzésen szenvedtek vereséget a TSC otthonában. 

A szerb Topolya 110. születésnapja alkalmából látta vendégül a DAC csapatát, a jubileum alkalmával vívott barátságos mérkőzést az két együttes. A DAC csapatából több játékos sem léphetett pályára. Csingér, Andzouana, Vitális, Szolgai, Niarchos és Záhradník a válogatott szereplések miatt, Brunetti, Veselovský, Pinto, Redzic, Barišič és Ramadan pedig sérülés miatt nem utazott a kerettel. Az újonc Romero vízum miatt maradt távol, Popović pedig a DAC Akadémián folytatta az edzéseket.

Már a 2. percben megszerezte a vezetést a DAC Gruszkowski beadását Herc az ötösről egyből a kapuba lőtte – 0:1. Az első félidő a DAC vezetésével zárult, fordulás után viszont rákapcsoltak a hazaiak. Az 55. percben Vulić szabadrúgása után a labda Petráš kezéből a kapuban landolt – 1:1. A 69. percben Rakonjac fejjel volt eredményes – 2:1. A 82. és a 87. percben ismét Rakonjac volt eredményes, ezzel mesterhármast szerzett.

A DAC legközelebb szeptember 17-én vasárnap 17:30 órától a Niké Liga 7. fordulójában az ősi rivális Slovan csapatát fogadja.

Felkészülési mérkőzés:
FK TSC Topolya – DAC 1904 4:1 (0:1)
Gólszerzők: Vulić (55.), Rakonjac (69., 82., 87.) ill. Herc (2.)
Sárga lapok: Milovanović (28.), Vlalukin (33.), Simić (78.) – Kaša (33.), Herc (55.)
Játékvezető: Jeknić – Harmat, Danilović
Topolya: Simić – Antonić, Cvetinović, Krstić – Vlalukin, Milosavljević, Kuveljić, Vulić, Sós – Mirčevski (46. Djakovac), Milovanović (46. Rakonjac)
DAC: Petráš – Gruszkowski, Risvanis (78. Urblík), Kaša, Mendez – Dimun – Káčer, Čermák (88. Angyal), Herc (68. Trusa) – Gouré (88. Urban), Gavrić.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.