Kalmár Zsolt az OTP Bank ligában folytathatja?

By
Updated: august 9, 2023

Érdekes átigazolási pletyka látott napvilágot, miszerint a DAC csapatkapitánya, Kalmár Zsolt az OTP Bank ligában folytathatja pályafutását. 

A Niké Liga új idénye már két fordulón van túl, Kalmár Zsolt viszont eddig csak 29 percet töltött a pályán. A DAC 28 éves játékosa csaknem másfél éves kihagyás után 2022 júliusában tért vissza ismét a pályára, több mérkőzésre volt szüksége ahhoz, hogy ismét formába lendüljön. Az alapszakaszban 18 mérkőzésen 9 alkalommal, a rájátszásban pedig 4 mérkőzésen volt a kezdőcsapat tagja. A helyzet az új idényben sem változott.

„Én továbbra is csinálom a dolgomat. Keményen edzek. Ugyanúgy, mint eddig. A jelenlegi helyzet az edző döntése. Ezt el kell fogadni. Nekem és minden játékosnak. Ha lehetőséget kapok, akkor próbálom a maximumot nyújtani. Most ilyen helyzetben vagyok, meglátjuk, mi lesz a jövőben” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kalmár Zsolt a Kassa elleni győztes mérkőzés után.

Kalmár Zsolt helyzete akár már a napokban megváltozhat, erre a Sportal.hu mutatott rá cikkében. A portál szerint Kalmár Zsolt az OTP Bank ligában folytathatja, mégpedig a Fehérvár FC csapatánál, ahol az idény előtt nagy változások történtek. Távozott a névadó szponzor MOL, maradt viszont a tulajdonos Garancsi István, aki kisebb költségvetésből próbálja működtetni a székesfehérvári együttest.

Kalmár Zsolt hat éve, 2017 nyarán érkezett Dunaszerdahelyre, ahol először kölcsönjátékosként szerepelt, majd 2018 nyarától végleg a DAC játékosa lett. Sárga-kék mezben 148 mérkőzésen 47 gólt és 29 gólpasszt jegyzett minden sorozatban.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.