Június 9-én kezd és hazai környezetben készül az új idényre a DAC

By
Updated: máj 25, 2023

Június 9-én kezdi meg a felkészülést az új idényre a DAC, a sárga-kékek kizárólag hazai környezetben készülnek a következő idényre.

A Besztercebánya elleni idényzáró után a DAC játékosai megkezdték három hetes pihenőjüket, hogy majd június 9-én találkozzanak először a MOL Akadémián. A válogatott játékosok június közepén selejtezőket játszanak, ehhez mérten alakította ki a felkészülést a DAC trénere.

„Néhány játékosunkat érinteni fogja az asszociációs időszak, amelyre reagáltunk és ők néhány gyakorlást labdával is abszolválnak majd, hogy ne egyenesen a pihenőidőszakukat és a futógyakorlatokat követően utazzanak a nemzeti csapataikhoz. A felkészülés elején tesztelésnek vetjük alá a labdarúgókat, majd érdekes felkészülési találkozókat sikerült lekötnünk különféle külföldi együttesek ellen. Szeretnénk csúcsformában lenni az új szezonra” – részletezte a felkészülést a klub honlapján Adrián Guľa vezetőedző.

A sárga-kékek öt felkészülési mérkőzést abszolválnak a Garamszentkereszt, a cseh Brünn, a román Rapid Bukarest és a lengyel Wisla Plock ellen. A klub tájékoztatása szerint az ötödik ellenfél kiléte még nem ismert, folynak a tárgyalások, ugyanis a főpróbát egy nagynevű külföldi csapat ellen tartanák.

A Fortuna liga július utolsó hétvégéjén kezdődik, de a DAC már július 13-án pályára lép a Konferencia liga 1. selejtezőkörében.

A DAC 1904 nyári felkészülésének menetrendje:
Június 9., péntek: a felkészülés kezdete, DAC Akadémiaa
Június 17., szombat: DAC-Garamszentkereszt
Június 24., szombat: DAC-Brünn
Június 28., szerda: DAC-Rapid Bukarest
Július 1., szombat: DAC-Wisla Plock
Július 4., kedd: az ellenfél kiléte tárgyalás alatt

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370