Hivatalos: A Lecce csapatához igazolt Nikola Krstović

By
Updated: august 18, 2023

Véget értek a találgatások, Nikola Krstović az olasz U.S. Lecce csapatában folytatja pályafutását – közölte a két klub honlapja.

Már korábban felröppentek a hírek, miszerint a DAC támadója, a montenegrói Nikola Krstović klubot válthat a nyáron, viszont az elmúlt hetekben pörögtek fel igazán az események. Sajtóhírek alapján az olasz élvonalban szereplő U.S. Lecce szerette volna leigazolni a 23 éves támadót, végül a hírek igaznak bizonyultak.

Nikola Krstović pénteken utazott a Lecce csapatához orvosi vizsgálatra, majd végül az átigazolás is lezárult. A fiatal támadó négy éves szerződést kötött új csapatával, tovább egy éves opcióval. Az átigazolási összeget egyik klub sem hozta nyilvánosságra.

Nikola Krstović 2021 szeptemberében igazolt a DAC csapatához, az elmúlt idényben gólkirályi címet szerzett, minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen 26 gólt szerzett. Összességében pedig a DAC mezében 66 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 37 gólt é 8 gólpasszt ért el. Értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra taksálja.

Fotó: U.S. Lecce

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.