Az ETO FC Győr csapatkapitányával erősít a DAC

By
Updated: február 16, 2024

Az ETO FC Győr hátvédjével erősít a DAC, dunaszerdahelyen folytatja pályafutását Keresztes Krisztián – közölte a klub honlapja. 

A 24 éves hátvéd a Hajadás neveltje, majd Ajka, Sárvár, Sopron után Dorogra került. 2023 januárjában igazolt az ETO együtteséhez. A jelenlegi idényben 14 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett, ráadásul az ETO csapatkapitánya is volt. A téli felkészülést a DAC csapatával kezdte, most pedig 2025 végéig szóló szerződést írt alá.

„Először is szeretnék köszönetet mondani a DAC-nak ezért a lehetőségért. Az elmúlt hónap során remekül éreztem magam itt, lehetőségem nyílt megismeri a csapattársaimat, a vezetőedzőt és a gárda játékstílusát is. Egy minőségi együttes tagja lettem, amelyben sok a remek egyéni képességű futballista, így optimistán tekintek az elkövetkező időszakra. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, a mérkőzéseken a lehető legjobban teljesíteni és hozzájárulni a csapat sikerességéhez” – fejezte ki örömét a klub honlapján Keresztes Krisztián.

„Krisztián fejlődést mutatott az ETO-nál, ahova egy évvel ezelőtt igazolt Dorogról. Az edzői stábunkat szintén gyorsan meggyőzte a felkészülés során és bízunk benne, hogy a fejlődése a klubunknál is tovább folytatódik. Sok sikert kívánunk neki sárga-kékben” – vázolta fel a részleteket a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

Fotó: FC DAC