Rossi: Egyedül vagyunk, mindenkivel szemben!

By
Updated: október 1, 2017

Kétgólos vereséget szenvedett a DAC a Nagyszombat otthonában, a találkozó során a játékvezető is főszereplővé lépett elő.

Marco Rossi már a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kifejtette véleményét, miszerint több dolog is jogtalan volt. Ezúttal egy nappal a vereség után saját Facebook oldalán angolul, olaszul és magyarul is elmondta véleményét.

„Nagyon csalódott vagyok ma. Csalódottabb, mint tegnap, ugyanis hideg fejjel az ember tisztábban értékel. Meg kell mondanom, hogy nagyon gyakori poszt, hogy a mérkőzések körüli tényezők hosszú idő után azonosak maradtak. Sem emberként, sem edzőként nem kerestem soha kifogásokat az életemben, hát most sem teszem. Azért jöttem ide, hogy valami jót hozzak létre, hogy nyomot hagyjak magam után. De most már látom meccsről meccsre, hogy nekünk dupla annyit kell dolgoznunk, és keményebben küzdeni, mert bizonyos politikai és történelmi eredetű okok miatt egyedül vagyunk mindenkivel szemben. Tegnap a Kalmár-féle büntetés, és az, amilyen irányt vett a mérkőzés egyszerűen hihetetlen volt. Eperjessel szemben ugyanez történt. Végül elveszítettünk három pontot, amelyet megérdemeltünk volna. Egy dolgot azonban bizton állíthatok: harcolni fogunk minden erőnkkel minden egyes nap és azon túl is.
És biztos vagyok benne, hogy a csapat és a srácok is mindent beleadnak majd azokért, akik továbbra is követik és támogatják őket ebben a küzdelemben. Mi vagyunk a DAC, ÉS MINDENT MEGTESZÜNK, A LEGJOBBAT ADJUK! MINDENNEL SZEMBESZÁLLUNK!“

https://www.facebook.com/events/828403835283370