Továbbra is Hornyák Zsolt marad a Puskás Akadémia vezetőedzője

By
Updated: máj 12, 2023

Továbbra is Hornyák Zsolt marad a Puskás Akadémia vezetőedzője, a köbölkúti származású tréner újabb egy évvel hosszabbította meg szerződését a felcsúti alakulattal – közölte a klub honlapja. 

„Hornyák Zsolt 2019-ben érkezett a Puskás Akadémia FC-hez. Első idényében a nemzetközi kupaindulást érő harmadik helyen végzett az együttessel, a következő évben a dobogó második fokára is felállhatott, majd 2022-ben újabb bronzérmet ünnepelt a PAFC kispadján. Közel négy teljes szezon alatt eddig összesen 154 mérkőzésen irányította NB I-es csapatunkat. A kölcsönös bizalom eredményeként a közös munka folytatódik, hiszen klubunk további egy plusz egy éves szerződést írt alá az 50 esztendős szakemberrel, így a következő évadban is Hornyák Zsolt lesz első osztályú alakulatunk vezetőedzője.“ – írja közleményében a pfla.hu.

Hornyák Zsolt Örményországban kezdte edzői pályafutását a MIKA Jerevan és a Banants Jerevan csapatinál, majd a máltai Mosta FC együttesénél folytatta. Ezután az orosz Luch Vladivostok és a cseh Slovan Liberec következett.

Fotó: PFLA

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370