A Vasas csapatához igazolt a felvidéki Urblík József

By
Updated: február 21, 2023

A Vasas csapatában folytatja a felvidéki Urblík József, aki a Puskás Akadémiától igazolt az angyalföldiekhez – közölte a Vasas honlapja.

A 26 éves játékos a Nyitra neveltje, 2016-ban a cseh Jihlava csapatához igazolt. 2018 nyarán a Puskás Akadémia együttesében folytatta pályafutását, amelyben összesen 99 mérkőzésen lépett pályára és ez alatt 7 gólt szerzett. Mivel korábban szerződést bontott a Puskás Akadémiával, szabadon igazolható játékosként került a Vasashoz, amellyel 2,5 éves szerződést kötött.

„Nagyon izgatott vagyok, hiszen rendkívül sokáig tartott a magyar állampolgárság megszerzése, és már vártam, hogy csatlakozhassak a csapathoz. Örülök, hogy rendeződött a papírmunka és végre itt vagyok, most már csak a futballra koncentrálok. Bízom benne, hogy tudok segíteni a csapatnak, mivel középpályás vagyok ezért támadásban és védekezésben is szeretnék hozzátenni a csapat játékához. NB I-es csapattól érkeztem, így ismerem a közeget és a klubot is, tudom milyen jó játékosok alkotják ezt az együttest. Az elmúlt időben – mióta szóba került az Angyalföldre igazolásom – kiemelt figyelemmel követtem a Vasast. Egyértelműen nem oda való ez a klub, ahol jelenleg a tabellán áll. Nagyon bízom benne, hogy együttes erővel a héten elmozdul a csapat az utolsó helyről, és megindulunk felfelé a tabellán.“ – nyilatkozta a klub honlapján a felvidéki játékos.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370