A Paks csapatához igazolt a lakszakállasi Kovács Krisztián

By
Updated: jún 22, 2023

Pakson folytatja pályafutását a lakszakállasi származású Kovács Krisztián, aki az ETO csapatától igazolt az atomvárosiak együtteséhez. 

A 23 éves jobbhátvéd az ETO FC Győr neveltje, már 2017 nyarán, 17 évesen csatlakozott a felnőtt csapat keretéhez. A zöld-fehérek mezében 188 mérkőzésen lépett pályára az NBII-ben, továbbá a korosztályos magyar válogatott tagja volt.

„Nagy örömmel töltött el, mikor hallottam a paksi megkeresésről, nagy megtiszteltetés, hogy itt folytathatom a karrierem. Egyáltalán nem volt nehéz döntenem, számomra ez egy hatalmas előrelépés, és büszkeséggel tölt el, hogy a magyar csapat tagja lehetek. Az utánpótlás-válogatott csapatokból már korábban megismerhettem paksi játékosokat, így szerintem nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Célom, hogy minél több játéklehetőséget harcoljak ki, és szeretnék bizonyítani az edzői stábnak és a szurkolóknak is. Vezetőedzőnk a támadófutballt preferálja, amit az erősségemnek tartok, így remélem, mihamarabb elsajátítom az elvárásokat” –  nyilatkozta a paksi klub honlapján Kovács Krisztián.

Fotó: paksifc.hu

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.