A Diósgyőr csapatához igazolt a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

By
Updated: január 3, 2023

Diósgyőrben folytatja pályafutását a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan, a 29 éves hátvéd az MTK csapatától igazolt Miskolcra. 

Medgyes Sinan a 2022/2023-as idény előtt igazolt az MTK Budapest együtteséhez, ahol 18 mérkőzésen lépett pályára az NBII-ben és három gólpasszt jegyzett. A téli szünet során szerződést bontott a kék-fehérekkel, és a listavezető Diósgyőrhöz igazolt.

„Nagyon jó érzések kavarognak bennem, hiszen túlzás nélkül minden labdarúgó álma, hogy ilyen közönség előtt futballozzon, ezzel én is így vagyok. Ellenfélként már játszottam a DVTK Stadionban, de a televízióban is követtem az elmúlt években a Diósgyőr mérkőzéseit, pontosan tudom, hogy hová érkeztem. A cél adott, fel kell jutni az élvonalba, ebben szeretnék minél többet segíteni a klubnak.“ – nyilatkozta a klub honlapján a dunaszerdahelyi játékos.

A csallóközi hátvéd a DAC csapatában nevelkedett, majd Győrben folytatta pályafutását. Az ETO színeiben mutatkozott be az élvonalban, ezt követően Vágsellyén, Nagyszombaton és Szereden játszott. Magyarországra visszatérve Budaörsön vált alapemberré, ahonnan az élvonalba feljutó BMTE igazolta le. Az előző bajnokságban a szintén elsőosztályú Paks színeiben 27 mérkőzésen szerepelt, majd Bognár Györgyöt követve lett az MTK labdarúgója, ahol közös megegyezéssel szerződést bontott.

Fotó: dvtk.eu

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.