A cseh Kynžvart otthonában is győzött a HC DAC

By
Updated: september 10, 2023

Második győzelmét aratta a MOL Extraligában a HC DAC Dunaszerdahely női kézilabda csapat, amely a 2. fordulóban a Kynžvart otthonában aratott 26:31-es sikert. 

Jól kezdte mérkőzését a HC DAC, már a 10. percben kétgólos előnyre tett szert. A 17. percben egyenlítettek a hazaiak, fej-fej mellett haladtak a góllövéssel, és a 28. percben pedig már átvették a vezetést. Az utolsó támadásoknál megrázta magát a DAC, és a szünetre 14:15-ös eredménnyel vonultak a csapatok.

A második félidő első öt perce jobban sikerült a cseh együttes számára, ugyanis átvették a vezetést, ez után viszont remekelt a DAC. A 35. és 40. perc között ötször is betaláltak a sárga-kékek, ezzel három gólra növelték előnyüket. A háromgólos vezetés folyamatosan tartott egészen az 51. percig, amikor öt gólra húzott el a DAC. A 26. percben már héttel is vezetett Debre Viktor csapata, végül pedig öt góllal győzött a DAC.

MOL Extraliga, 2. forduló:
Házená Kynžvart – HC DAC 26:31 (14:15)

A DAC gólszerzői: Bízik Réka 10, Eliška Desortová 6, Jovana Ilić 5, Erika Rajnohová, Hornyák Bernadett 3-3, Juhos Kata 2, Da Silva, Sári Barbara 1-1.

Fotó: HC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.