Az Eszék csapatában folytatja pályafutását Almási László

By
Updated: február 6, 2024

A horvát élvonalbeli NK Osijek – eszék csapatában folytatja pályafutását a csallóközi Almási László – közölte a klub honlapja. 

Az eszékiek beszámolója szerint a 24 éves támadó féléves kölcsönjátékra érkezik, de a klub kivásárlási opcióval rendelkezik, további kétéves szerződéssel a játékos számára.

„Az első benyomások nagyon jók! Lenyűgözőnek tűnik számomra a stadion ezekkel a pályákkal és létesítményekkel, mindenki azt mondja, hogy ez a legszebb Horvátországban, és nagyon kellemesen vagyok meglepve. Minden fantasztikus, mi mást is mondhatnék most, mint azt, hogy alig várom, hogy gólokat szerezzek, és ennek a családnak a tagja lehessek.“ – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Almási László.

A 196 centiméter magas támadó Szenicén nevelkedett, majd a DAC együttesénél folytatta. Kölcsönben szerepelt Somorján és Pozsonyligetfalun is. 2020-ban Rózsahegyre igazolt, majd 2021 első felében fél éveet az orosz Akhmat Groznij csapatánál szerepelt. 2021 nyarán igazolt a cseh Ostravához, ahol 75 mérkőzésen 25 gólt szerzett.

Az Eszék csapata a horvát élvonalban 21 forduló után 31 ponttal a tabella negyedik helyét foglalja el.

Fotó: NK Osijek

https://www.facebook.com/events/828403835283370