Szerződést hosszabbított, majd Liptószentmiklósra igazolt Tumma Gergely

By
Updated: január 12, 2023

Liptószentmiklóson tölti a tavaszi idényt a feketenyéki Tumma Gergely, a 22 éves hátvéd távozása előtt szerződést hosszabbított a Spartak csapatával. 

Már korábban felröppent a hír, miszerint a feketenyéki játékos távozik a Nagyszombat csapatától, ugyanis a nyáron lejár a szerződése, a Spartak pedig nem gördített akadályt a klubváltás elé. Ennek ellenére a fiatal játékos további egy évvel, a 2023/2024-es idény végéig meghosszabbította szerződését a nagyszombati vezetőkkel, viszont a tavaszt kölcsönben a Liptószentmiklós csapatánál tölti.

Tumma Gergely 51 mérkőzésen lépett pályára a Spartak mezében, ez idő alatt két gólt és két gólpasszt szerzett. „Beszéltem Michal Gašparík vezetőedzővel, és megegyeztünk, hogy több játékpercre lenne szükségem. Filip Twardzik visszatérése után elkezdtem más alternatívákon gondolkodni. Lehetőségeim voltak az átigazolásra, de végül úgy döntöttem, meghosszabbítom a szerződésemet a Spartak csapatával, és csak kölcsönben távozom. Nagyon örülök, hogy így alakult. Tíz éve vagyok a Spartaknál, és amikor elképzeltem, hogy ennek vége lenne, nem éreztem jól magam. Éppen ezért nagyon örülök, hogy nyáron lehetőségem lesz visszatérni.” – nyilatkozta a klub honlapján Tumma Gergely.

Új csapata, a Liptósznetmiklós nehéz feladat elé néz a tavasz idényben, mivel a csapat jelenleg hét pont hátránnyal utolsó a Fortuna liga táblázatán.

Fotó: Spartak Trnava / Lukáš Grinaj

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.