Ismét ifjabb Ivan Kmotrík lett a Slovan vezérigazgatója

By
Updated: marec 2, 2023

Ismét ifjabb Ivan Kmotrík lett a Slovan vezérigazgatója, aki csaknem fél év után tért ismét vissza a klub struktúrájába. 

Az ifjabb Kmotrík 2015-től töltötte be az igazgatói posztot a pozsonyi klubnál, ez idő alatt sorozatban négy bajnoki címet, három kupagyőzelmet arattak, ráadásul a csapat három alkalommal szerepelt a nemzetközi porondon.

„Köszönöm apámnak, hogy ismét bízott bennem. Nagyra értékelem. Nem mondok újat, csak ismétlem, hogy a Slovannak pótolhatatlan helye van a szívemben. Az elmúlt hét évben együtt éltem a klubbal, és igyekeztem hozzájárulni a növekedéséhez. Hét évig küzdöttünk a lehető legmagasabb koeficiensért az európai kupákban. Jelen pillanatban lényegesen magasabb, a bajnokicím esetében pedig igen kedvező helyzetben lennénk a selejtezőkörben. Magamat hibáztatnám, ha nem használnánk ki a lehető legjobban egy ilyen lehetőséget. Megpróbálok új impulzust vinni és segíteni a klubnak. Azzal a céllal térek vissza a pozíciómba, hogy megerősítsem a Slovannál dolgozó csapatot, hogy összetartsunk, és együtt harcoljunk a zsinórban ötödik bajnoki címért.“ – nyilatkozta a klub honlapján ifj. Ivan Kmotrík.

A Slovan tulajdonosa, idősebb Ivan Kmotrík szeptemberben egy nagytakarítás keretén belül menesztette a klub éléről fiát, rajta kívül több dolgozó is kénytelen volt távozni. A sajtóban megjelent hírek szerint a jelenlegi vezetőedző, Vladimír Weiss és ifjabb Kmotrík kapcsolata nem volt felhőtlen, így mindenki kíváncsian várja a két résztvevő közös munkáját.

Fotó: SK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370