A Luxemburg elleni döntetlennel kezdett a szlovák válogatott

By
Updated: marec 24, 2023

Gól nélküli döntetlennel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a szlovák válogatott, amely nem tudta legyőzni Luxemburg csapatát.

Nem volt nagy érdeklődés Nagyszombatban a szlovák válogatott mérkőzése iránt, ugyanis a selejtezőre valamivel több, mint 3500 néző látogatott ki. Több helyzetet próbált kidolgozni a szlovák válogatott, de mind kihasználatlan maradt. Az első félidőben az újonc Polievka volt igazán aktív, de többször is pontatlan volt. A második félidőben Hancko beadása után alakult ki a válogatott legnagyobb helyzete, de Polievka fejesét a vendégek kapusa védte. Az eredmény nem változott, gól nélküli döntetlennel kezdte az Eb-selejtezőt a szlovák válogatott. Bénes László ezúttal a 80. percben lépett pályára. A válogatott legközelebb március 26-án vasárnap Pozsonyban Bosznia-Hercegovinát fogadja.

Szlovákia-Luxemburg 0:0
Játékvezető: Obrenovič – Praprotnik, Kordež (Szlovénia) – 3.523
Sárga lapok: Gerson, Jans
Szlovákia: Dúbravka – Pekarík (82. Tomič), Gyömbér, Šatka, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda (80. Bénes) – Suslov (73. Mak), Polievka (73. Boženík), Haraslín
Luxemburg: Moris – Bohnert (84. Rupil), Gerson, Chariot, Olesen (64. V. Thill), Pinto – Borges Sanches (64. Jans), Barreiro, Martins, Rodrigues – Da. Sinani (84. S. Thill)

Fotó: SFZ/Roman Ferstl

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.