A DAC korábbi középpályásával erősít az Aranyosmarót

By
Updated: január 26, 2024

A DAC korábbi középpályásával erősít az Aranyosmarót, Andrija Balić a ViOn csapatánál folytatja pályafutását. 

A 26 éves középpályás a horvát Hajduk Split neveltje, mad az olasz Udineze csapatában folytatta. Kölcsönjátékon szerepelt a holland Fortuna SIttard és a Perugia együttesénél. 2020-ban igazolt Dunaszerdahelyre, ahol először kölcsönben szerepelt. 2023 tavaszát Besztercebányán töltötte, ahol remek teljesítményt nyújtott, majd nyáron a bosnyák Zrinjski Mostar együtteséhez igazolt. A Mostar csapatában csak négy mérkőzésen lépett pályára.

„Nem könnyű megszerezni egy ilyen játékost, nekünk ez most sikerült. Azért is sikerült, mert mindkét fél kezdettől fogva a megegyezést akarta. Nagyra értékeljük Andriját a tárgyalások során tanúsított professzionális hozzáállásáért. Kezdettől fogva kereste a módját, hogy a mi játékosunk legyen, pedig érvényes szerződése volt Zrinjskiben. Örülünk, hogy érkezését viszonylag gyorsan megpecsételtük a szerződés aláírásával. Ő egy olyan labdarúgó, aki nagy különbséget hozhat számunkra a túlélésért folytatott harcban, ezzel az igazolással lezártuk a téli átigazolási időszakot a klubnál.” – nyilatkozta a klub honlapján Marek Ondrejka általános igazgató.

A ViOn a tabella utolsó helyéről várja a Niké Liga tavaszi folytatását. A bennmaradás érdekében a klubvezetés kilenc új játékost igazolt.

Fotó: ViOn