Ping-pong maratonnal nyitották az évet Pozsonyeperjesen

By
Updated: január 8, 2023

Január 6-án, immáron tizedik alkalommal rendezték meg a Pozsonyeperjesi ping-pong maratont, melyen egy ízben több verseny is zajlott.

A helyi tornateremben megrendezett maratoni verseny több kiváló programot tartalmazott. A versenyen regisztrált és amatőr játékosok is asztalhoz állhattak, továbbá először rendeztek mini asztalitenisz kupát is. A pozsonyeperjesi klub részéről Pongrácz Adriana részletezte az eseményt. „Három év kihagyás után újra megrendezésre került a X. Ping-pong maraton Pozsonyeperjesen. Két díjazás is volt: a nem regisztrált játékosok, és a regisztrált játékosok versenye. 11 nem regisztrált játékos versenyzett, ebbe a kategóriába bárki jelentkezhetett, aki nincs semmilyen klubnál sem regisztrálva. A másik kategóriában 20 játékos szerepelt, ők meghívásra érkeztek. A meghívottak Vámosfaluból, Taksonyból, Nádszegről Nyárasdról, Vezekényről, Tallósról, Lakszakálasról, Dunatőkésről és Pozsonyeperjesről érkeztek.

Az éjszakába nyúlva nagyon barátias, családias légkörben zajlott le a maraton. Újdonság volt a a mini ping-pong verseny, ami Godó Tibor vezetésével egy kis asztalon zajlott. Köszönjük a polgármester, Ribánszký Jarmila és további személyek támogatását. Bízunk benne, hogy jövőre is megrendelhessük a maratont.“ – vázolta fel Pongrácz Adriana.

Eredmények:
I. Mini asztalitenisz kupa
1.hely: Csölle Frigyes
2.hely: Karika Tibor
3.hely:  Bokros Olivér

Nem regisztrált játékosok helyezése:
1.hely: Jakub Granec – a polgármesteri vándorserleg tulajdonosa lett egy évre
2.hely: Csölle Viktor
3.hely: Bokros Olivér
4.hely:  Galántai Koppány

Regisztrált játékosok helyezése:
1. hely: Pintér Mátyás
2.hely: Karika István
3.hely: Klement Matej
4.hely:  Viszkocs Szilárd
Legfiatalabb játékos a maratonon: Galántai Zente
Legidősebb játékos: Füle Lajos

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370