Öt érmet szereztek a Nyúl Kupán a bősi Oyama Dojo versenyzői

By
Updated: apríl 23, 2023

Április 22-én, szombaton került megrendezésre a Nyúl Kupa elnevezésű utánpótlás karate verseny Budapesten. A bajnokságon közel 300 karatéka képviseltette magát, köztük a bősi Oyama dojo 6 versenyzője.

A legidősebb közülük Darnay Ármin volt, aki a 13-14 éves fiúk +60 kg-os súlycsoportjában lépett tatamira. Három mérkőzésen szerepelt, amelyből kettőt megnyert, egyet elveszített, így a dobogó második fokára állhatott fel. Klubtársa Csicsay Róbert a 11-12 éves fiúk erős mezőnyében sajnos nem tudott dobogós helyen végezni. Petrik Dorka és Kovács Zsófia a 11-12 éves lányok kategóriájában küzdöttek, Mindkettőjüknek három küzdelme volt. Dorka a második helyen, Zsófia pedig az első helyen végzett. A kisebbek közül Kiss Hanna és Magyarics Kristóf képviselték a bősi klubot. Hanna a dobogó harmadik fokára állhatott, míg Kristóf 4 győztes küzdelemmel aranyéremmel zárta a napot.

Sensei Darnay Barnabás tanítványai 2 aranyéremmel, 2 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel és sok tapasztalattal tértek haza Budapestről.

Fotó: Fekete Annamária

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.