16 érmet szereztek a Kempo Memorial Kupán a Bősi Kempo MMA & BJJ klub

By
Updated: máj 15, 2024

Az elmúlt hétvégén huszadik alkalommal került megrendezésre a Kempo memorial cup névre keresztelt nemzetközi nyílt világkupa Szigetszentmiklóson, ahol Németország, Románia, Ukraina, Csehország, Magyarország mellett Szlovákia is képviseltette magát.

Felvidékről 2 klub is részt vett, amiből a Bősi Kempo MMA & BJJ klub Gróf Lóránt versenyzői összesen 16 érmet szerezve tértek haza a két napos versenyről. Nem kevesebb mint öt darab aranyérem, nyolc ezüst és három bronz érem a zsákmányuk.

Az eseményről Gróf Lóránt számolt be részletesen. „Szombati nap két küzdelmi számban, stop semi contact és Gi submission kategóriaban indultak a fiúk és lányok, míg vasárnap Full B és Full A versenyszámokban tündököltek. Legkiemelkedőbb teljesítményt Lakatos Jánoska nyújtotta, aki százszázalékos győzelmi mérleggel, három kategóriából három arannyal tért haza. Szintén aranyérmes Hölgye Zselyke és Csaplár Levente is, de az összes harcost dicséret illeti, ugyanis egy nagyon fárasztó és kimerítő versenyen vannak túl. Nem csak az ellenfelekkel, de egyéb nehezítő körülményekkel is meg kellett küzdeniük. Sikeresen vették az akadályokat és már készülnek is a következő versenyre. A csapatot kísérte és irányította szombaton Nagy Nagyi Dávid és vasárnap Csiba Márton.“ – zárta értékelőjét a bősiek klubelnöke.