15 dobogós helyezést ért el az Active Spirit KC-Free Fighter SE Győrben

By
Updated: november 25, 2023

Az Active Spirit KC – Free Fighter SE őszi versenysorozatának utolsó állomása a Dana Cup, nyílt nemzetközi knock down kyokushin karate verseny volt november 25-én Győrben, a város egyetemi csarnokában.

A versenyen 10 ország (Svájc, Románia, Szlovákia, Németország, Japán, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, Ukrajna, Magyarország) 281 indulója mérettette meg magát. A kemény nemzetközi versenyen összesen 15 dobogós helyezést értek el a Bősön és Nyékvárkonyon pallérozódó ifjú sportolók.

Eredmények:
Aranyérmes: Kudriová Laura, Kovalcsik Alíz
Ezüstérmes: Kecskés Emma, Kuczmanová Rebeka, Határ Lilien, Soóky Emma, Szabó Noel
Bronzérmes: Takács Ádám, Horváth Zara, Nagy Hedvig, Horváth Márton, Kiss Liza, Lilien Juhoš, Máté Tovarys, Márk Tovarys
Méri Rebeka, Sara Ignjatovic, Végh Attila és Mészáros Ágnes erős mezőnyben kiesett a csoportküzdelmek során.

„Egyesületünk a Free Fighter SE begyűjtötte a BEST TEAM különdíjat is. Valaki boldog, valaki csalódott, valaki talán kicsit mindkettő a verseny után. Rengeteg tanulság, sok dobogós helyezés, de ami a legfontosabb, komolyabb sérülés mentes nap volt. Vége az idei versenyszezonnak. Büszkék vagyunk a csapatra! Egy hosszú és nehéz út újabb mérföldköve! Egy éve ilyenkor először léptek szőnyegre a sportolóink, most pedig már a nemzetközi mezőnyben állnak helyt. Ilyenkor kell emlékezni arra is, hogy a verseny nem cél hanem eszköz. A jellem fejlődés eszköze. Szívből gratulálunk mindenkinek! Nagy-nagy köszönet a támogatóinknak valamint a szülői közösség tagjainak és mindenkinek aki bármilyen formán segítette és támogatta a 2023 versenyszezonunkat.“ – értékelte a versenyen elért eredményeket Csiba Roland, a klub edzője és vezetője.

Felkészítő edző: PaedDr. Csiba Roland 1.dan
Egyesületi vezető: Shihan Laczkovits Béla 6. dan
Szervezeti országképviselő: dai Shihan Laczkovits Richárd Máté 5. dan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.