14 érmet szereztek Budapesten az Active Spirit KC – FFSE versenyzői

By
Updated: október 29, 2023

Az Active Spirit KC – Free Fighter SE 16 sportolót indított az IBK Nemzetközi Karate Versenyén Budapesten. 6 ország, közel 400 versenyzője mérte össze tudását a Ludovika Nemzeti Közszolgálati Egyetem Arénájában.

A rangos nemzetközi versenyen összesen 14 érmet, 4 arany, 5 ezüst és 5 bronzérmet szereztek a Bősön és Nyékvárkonyon pallérozódó ifjú sportolók.

„Végh Dorina erős mezőnyben kiesett az első fordulóban. Bábicsová Hana Patrícia pedig sajnos ellenfél nélkül maradt a nap végére. A felvidéki klubból a versenyen a 16 harcos mellett, közel 40 kísérő szülő, barát vett részt az eseményen, ami önmagában is fantasztikus! Csapatunk először méretette meg magát ennyire rangos versenyen, ahol a legnagyobb hazai és külföldi klubok is részt vettek. Erős mezőnyben tudták próbára tenni tudásukat a felvidéki sportolók, ezzel újabb lépést tettek további fejlődésük irányába.“ – árulta el Csiba Roland, felkészítő edző.

Eredmények:
Aranyérmes: Kudriová Laura (Laura idén az eddigi összes versenyét, veretlenül az első helyen zárta), Szabolcs Jankovics, Méri Rebeka, Kuczmanová Rebeka
Ezüstérmes: Soóky Emma, Szabó Noel, Határ Lilien, Sara Ignjatovic, Kecskés Emma
Bronzérmes: Takács Ádám, Bianka Pagáčová, Végh Attila, Béli Zita, Lenka Pagáčová

Felkészítő edző: PaedDr. Csiba Roland 1.dan
Egyesületi vezető: Shihan Laczkovits Béla 6. dan
Szervezeti országképviselő: dai Shihan Laczkovits Richárd Máté 5. dan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.