A Szent Gorazd-díjjal tüntették ki Fekete Gábor kempovilágbajnokot

By
Updated: december 11, 2020

Rangos kitüntetést kapott a Bősi Kempo MMA & BJJ klub sportolója és a dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola diákja, Fekete Gábor, akit az Oktatásügyi Minisztérium a Szent Gorazd-díjjal tüntetett ki. 

A fiatal sportoló évek óta a kempo világában tevékenykedik, kiváló eredményeket produkál a szőnyegen. „Nagyon meglepődtem amikor megtudtam a hírt. Váratlanul ért, nem számítottam rá, nagyon örültem neki. Számomra ez a díj a pozitív visszajelzést jelenti, hogy jó úton haladok és hogy csináljam tovább ugyanígy, ami a csövön kifér.“ – fejezte ki örömét a fiatal tehetség.

A 2020-as év nem csak a díj, hanem a koronavírus miatt is emlékezetes marad a sportoló számára, ugyanis több rangos versenyt is törölni kényszerültek. „A koronavírus eléggé felforgatta ezt az évemet verseny szempontjából, nagyon sok színvonalas versenyem elmaradt, kár értük. De remélem minél hamarabb helyre áll a rend és minden visszatér a régi kerékvágásba! Próbálok minél többet mozogni, fittneszbe járok és itt ott még futni is elmegyek.“ – zárta a négyszeres kempo világbajnok.

A Szent Gorazd emléklap