Zsóri Dániel találta bekerült a Puskás-díj három legjobb gólja közé – Videó

By
Updated: september 2, 2019

Zsóri Dániel találata bekerült a legjobb három közé az év góljáért járó Puskás-díj szavazásán – adta hírül hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) honlapja.

A 18 éves futballista – aki időközben a MOL Fehérvár FC-hez igazolt – a Debrecen színeiben február 16-án, a Ferencváros elleni hazai bajnoki találkozón lőtte emlékezetes gólját. A 81. percben csereként állt be élete első NB I-es mérkőzésére, és a 93. percben, 15 méterről a kapu jobb alsó sarkába ollózott, megszerezve csapatának a győzelmet.
Az ő gólján kívül a kolumbiai Juan Fernando Quintero (River Plate) és az ötszörös aranylabdás argentin Lionel Messi (FC Barcelona) találata került be a legjobb háromba.

Zsóri az első magyar a díj történetében, aki szerepelt a 10-es jelöltlistán. Utóbbiakra két hétig lehetett szavazni, a három legtöbb voksot gyűjtő gól közül legendás játékosokból álló zsűri választja majd ki a győztest, aki szeptember 23-án, a milánói Scalában veheti át az elismerést.

Zsóri Dániel ollózó gólja a Fradi ellen

Rendkívüli hír‼️??Zsóri Dániel Ferencváros ellen lőtt ollózós találata is a Puskás-díj jelöltjei között❗️?⚽️http://bit.ly/2P6exNs

Uverejnil používateľ M4Sport Pondelok 19. augusta 2019

Messi találata: 

Juan Fernando Quintero gólja: