Zalaegerszegre igazolt a lakszakállasi Mocsi Attila

By
Updated: január 17, 2022

Zalaegerszegen folytatja pályafutását a lakszakállasi Mocsi Attila, aki a Haladás csapatától igazolt az élvonalba – közölte a szombathelyiek honlapja. 

A 21 éves hátvéd Győrben nevelkedett, majd 17 évesen került a MOL Fehérvár együtteséhez. 2020 nyarán igazolt Szombathelyre, ahol hamar alapemberré vált. Másfél év alatt 56 mérkőzésen szerepelt a zöld-fehérek mezében, 2 gólt és 2 gólpasszt szerzett. A jelenleg is zajló idényben 20 mérkőzésen lépett pályára.

„Mocsi Attila szerződésében szerepelt egy kivásárlási ár, amit ha valaki kifizet, akkor el kell engednünk a játékost. Nos, a ZTE kifizette ezt az összeget és mivel Mocsi mindenképpen menni akart, ma felbontottuk a szerződését. Köszönünk mindent, amit a Haladásért tett és további sok sikert kívánunk pályafutásához.“ – nyilatkozta a Haladás honlapján Séllei Árpád, a klub ügyvezető igazgatója.

Mocsi Attila már új klubja honlapján is nyilatkozott. „Nagyon örülök, hogy itt lehetek és az NB I-ben bizonyíthatok. Bízom benne, hogy tudok élni ezzel a lehetőséggel, szeretném a csapatot segíteni. Bizakodó vagyok és nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek, majd ezt követően bemutatkozzak Zete-mezben.”

Fotó: haladas.hu

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.