Videó: Hidegrázós beszéddel tüzelte fel a válogatott játékosait Izland ellen Szalai Ádám

By
Updated: december 22, 2020

A magyar válogatott 2020. november 12-én Izland ellen kiharcolta a részvételt az Európa-bajnokságon, ezzel sorozatban másodszor vehet részt a kontinensviadalon. Az MLSZ Tv ezúttal is a válogatott mellett volt, hogy rögzítse a csapat legfontosabb pillanatait. Kétrészes videóban mutatják be a válogatott belső pillanatait. 

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütált az MLSZ TV youtube-csatornáján, az MLSZ honlapján és közösségi médiafelületeinken is látható ettől az időponttól. A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének, a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően betekintést nyújt a film az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére pedig az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

 

A második rész december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető. Ebből kiderül majd, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyelítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

Fotó: MLSZ