Új vezetőedző az ETO FC Győr csapatánál

By
Updated: jún 2, 2021

Új vezetőedző irányítja a WKW ETO FC Győr csapatát, az új idényben Klausz László ül le az együttes kispadjára – közölte facebook közleményében az ETO.

Dobos Barna távozott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának kispadjáról, a klub felbontotta szerződését. Az új vezetőedző Klausz László, aki a mai nappal két éves szerződést kötött az ETO-val. Klausz László UEFA Pro licenszes edző, aki legutóbb a Budapest Honvéd akadémiáján dolgozott, két évre írt alá a klubhoz, ahol a támadó futballt szeretné előnyben részesíteni – írja közleményében az ETO.


„Nagyon jó érzésekkel érkeztem Győrbe, ugyanis korábban itt futballoztam. A második Verebes-korszakban játszottam itt, ekkor még nem gondoltam volna, hogy egyszer edzőként térek vissza. Nagyon közel áll hozzám az a stílus, amit a Mágussal játszottunk, ezt meg is beszéltem Hannich Péter sportigazgatóval. Tény, hogy Verebes József csak egy volt, nem is lesz több, de azokat a játékelemeket, azt a stílust szeretnénk a csapattal játszani, amit ő alkalmazott. Sokat köszönhetek az ETO-nak, itt váltam olyan játékossá, hogy bekerülhettem a válogatottba. Ezután tíz évet töltöttem külföldön, ami alatt nem azért értem el relatív sikereket, mert annyira jó játékos voltam, hanem a mentalitásomnak köszönhetően sikerült eljutnom odáig. Edzőként is azt vallom, hogy azokat a játékosokat preferálom, akik mentálisan megfelelően állnak hozzá a munkához, a mérkőzésekhez.“ – nyilatkozta az ETO oldalán Klausz László.
Az ETO csapata június 11-én kezdi meg a felkészülést az új idényre.

Fotó: ETO FC