Szlovák középpályással erősít a MOL Fehérvár

By
Updated: júl 4, 2022

Fiatal szlovák középpályással erősít a MOL Fehérvár, amely kölcsönvette az U21-es válogatott csapatkapitányát, Peter Pokornýt – közölte a Fehérvár honlapja.

A 20 éves játékos Trencsénben nevelkedett, majd 2018-ban a Salzburg akadémiájára igazolt. Két idényt a Liefering együttesében töltött, majd egy szezonban az élvonalbeli St. Pölten csapatában szerepelt. 2021 nyarán a Real Sociedad gárdájához igazolt, ahol a másodosztályú B csapatban szerepelt.

„A Vidi egy remek lehetőség számomra, hogy sok játéklehetőséget kapjak, az első benyomások egyértelműen pozitívak, a körülmények adottak, a stáb és a játékosok is kedvesen fogadtak. Igyekszem gyorsan megismerkedni mindenkivel és beilleszkedni a csapatba, a játékosok közül Kodro nevét ismertem, hiszen játszott a spanyol élvonalban, Dárdai Palkóval pedig van egy közös képem régebbről, amikor ő a Herthát erősítette és egymás ellen játszottunk. A beilleszkedésemet az is segítheti, hogy a szlovákon kívül angolul, németül és spanyolul is beszélek, ami biztosan könnyebbséget jelent majd a vezetőedzővel és a játékostársakkal való kommunikációban is. Jó játékot és sok győzelmet várok a következő szezontól, szeretnék trófeákért küzdeni és az Európa Konferencia Ligában is minél sikeresebben menetelni“ – nyilatkozta a klub honlapján a szlovák középpályás.

Fotó: MOL Fehérvár

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.