Szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával a felvidéki Hornyák Zsolt

By
Updated: apríl 1, 2021

Szerződést hosszabbított a Puskás Akadémai csapatával a felvidéki Hornyák Zsolt, aki 2023-ig kötelezte el magát a felcsúti klubbal – közölte a pfla.hu.

A klubtörténetben egyedülálló első osztályú bajnoki bronzérem tavaly, nyolcpontos előny a MOL Fehérvár előtt a bajnoki ezüstért folytatott versenyben az idén: ez Hornyák Zsolt eddigi mérlege a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként. Ezért is döntött úgy a klub vezetősége, hogy 2023 nyaráig köt szerződést a felvidéki trénerrel.


„Nagyon örülök a hosszabbításnak, hiszen folytatni tudom a két éve megkezdett munkát. Hiszem, hogy még az út elején járunk, a jövőben is bőven akad majd teendőnk – a következő két évemet is a kemény munkára szeretném alapozni. Céljaim közt természetesen fontos helyen szerepel a jó eredmények elérése, de ahogy eddig is, komoly hangsúlyt szeretnék fektetni a fiatal játékosok nevelésére és beépítésére. Jelenlegi keretünkben több olyan ifjú labdarúgó van, akiben óriási potenciált látok, és ha jól végezzük a munkánkat, nagyszerű futballistákat tudunk belőlük faragni” – nyilatkozta a klub honlapjának Hornyák Zsolt.

„Az elmúlt közel két esztendő nagy változásokat hozott, pozitív értelemben. Kiváló eredményeket sikerült elérnünk az első bajnoki évben, hiszen a klubrekordot jelentő harmadik helyen végeztünk, s emellett sok fiatal játékos is szerephez jutott. Úgy vélem, Zsolt lendületes, bátor játékot hozott, amelyhez a mai napig ragaszkodik. Ez a felfogás tökéletesen illeszkedik az elképzeléseinkbe, boldogok vagyunk, hogy sikerült megegyeznünk, és tovább folyik a közös munka.” – mondta Tóth Balázs klubigazgató.

Fotó: PFLA