Pintér Attila lett a Mezőkövesd új vezetőedzője

By
Updated: november 11, 2020

Egy nappal Kuttor Attila menesztése után kinevezte új vezetőedzőjét a Mezőkövesd, a csapat új trénere Pintér Attila lett.  A rutinos tréner két év után tér vissza az NBI-be.

„Pintér Attila irányításával készül a továbbiakban a Mezőkövesd Zsóry FC, a rutinos szakembert november 11-én nevezték ki. Az 54 esztendős tréner pályafutása során többek között bajnoki címet szerzett a Ferencvárossal, valamint a Győrrel, a Fradival és a Sopronnal Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett, emellett az élvonalba jutott a Mezőkövesddel és a Puskás Akadémia gárdájával is. Pintér Attila 2013 decemberétől közel egy éven keresztül a magyar válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott. A Mezőkövesd élére először 2015. december 30-án nevezték ki, az akkor másodosztályban szereplő csapatunk feljutott az első osztályba, amit teltházas stadionavatóval ünnepeltek meg. Irányításával labdarúgóink az élvonalban is remekül szerepeltek, ugyanis együttesünk az őszi szezon végén újoncként az 5. helyen állt a 2016-2017-es idényben. Klubunk a mai napon kötött szerződést a rutinos szakemberrel, aki Kuttor Attilát váltotta a kispadon.“ – közölte honlapján a Mezőkövesd.

A tavalyi kupadöntős nem kezdte fényesen az új idényt, 10 forduló után az OTP Bank liga táblázatának utolsó helyét foglalja el.

Fotó: pfla.hu