Panamai támadóval erősít a Puskás Akadémia

By
Updated: marec 12, 2019

Panamai válogatott támadóval erősít a Puskás Akadémia, június 30-ig szóló szerződést kötött a felcsútiakkal Antonio Taylor – közölte a klub honlapja.

A Long Beach-i születésű, 29 éves gólvadász eddigi pályafutása során szerepelt többek között a New York City FC és a New England Revolution színeiben; Európában játszott az Estorilban, az Omonia Nicosiában, valamint a Pacos Ferreirában is. Taylor egyhetes próbajáték után kapott szerződést Felcsúton.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és jól menedzselt klubhoz igazolhattam, mint a Puskás Akadémia. Az első naptól kezdve remekül érzem magam, és nagyon örülök, hogy megfeleltem a próbajátékon, s segíthetek a csapatnak céljai elérésében. Csatárként nem lehet más dolgom, mint hogy gólokat lőjek és gólpasszokat adjak, és ezzel járuljak hozzá a győzelmekhez. Egyelőre csak arra koncentrálok, hogy ez megtörténhessen, de ha szerződésem lejárta után számítanak rám, szívesen maradok, Magyarország csodálatos hely” – nyilatkozta a klub honlapjának a Puskás új támadója.

Fotó, forrás: pfla.hu