Pakson folytatja pályafutását a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

By
Updated: august 31, 2021

Távozik Budafokról és az élvonalbeli Paks csapatában folytatja pályafutását a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan – közölte a klub honlapja.

A 28 éves szélső játékos kétéves szerződést kötött a paksi együttessel, amely öt forduló után negyedik az OTP Bank liga táblázatán.

Medgyes Sinan Győrben nevelkedett, majd a Vásellye, a Nagyszombat és a Szered után Budaörsre igazolt. A 2020/2021-es idényt Budafokon töltötte, az NBI-ben 27 mérkőzésen lépet pályára.

„Nagyon vártam és felettébb boldog vagyok, hogy Paksra tudtam igazolni. Rendkívül tetszetős és szimpatikus a klub filozófiája, miszerint csak magyar játékosokat foglalkoztat. Ami pedig az utóbbi időben a pályán jellemzi a csapat játékát, több mint közel áll hozzám. Bognár Györggyel Budaörsön már dolgoztam együtt, kiváló a kapcsolatunk. Célom elsősorban úgy segíteni a csapatot, hogy hasonlóan sikeresek legyünk, mint a múlt szezonban. Természetesen szeretnék minél több mérkőzésen lehetőséget kapni, minél több percet a pályán tölteni, gólpasszokat adni és gólokat is lőni” – nyilatkozta a Paks honlapján Medgyes Sinan.

„Medgyes Sinan vezetőedzőnk külön kérésére érkezett klubunkhoz. Budaörsön már dolgoztak együtt, ahol a szélső védő jó benyomást tett Bognár Györgyre. Sok sikert kívánunk Sinannak.” – részletezte az átigazolást Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője.

A Paks az elmúlt idény meglepetéscsapata volt, ugyanis kizárólag magyar játékosokkal a tabella negyedik helyén végzett.

Fotó: Paksi FC

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.