Nyolcgólos mérkőzésen talált be a nádszegi Szépe János – Videó

By
Updated: január 31, 2021

Tovább remekel a nádszegi Szépe János, a Zalaegerszeg hátvédje ismét betalált és már négy gólos a bajnokságban.

A 24 éves játékos az OTP Bank liga 18. fordulójában kezdőként lépett pályára a Paks ellen, és már a 6. percben betalált. Egy szöglet után Bobál közeli lövése kipattant, az ötösről pedig Szépe János küldte a hálóba a labdát – 1:0. A vezető találat után gólfesztivállá alakult a mérkőzés. A 30. percben Bognár, a 37. percben Bobál borzalmas passza után Hahn János talált be és ezzel fordított a Paks – 1:2. A szünet után azonnal egyenlített a Zalaegerszeg, a 46. percben Favorov volt a gólszerző – 2:2. Az 59. percben büntetőhöz jutott a Paks, de Hahn lövését Demjén magabiztosan hárította.  A 74. percben ismét vezetést szerzett a Paks, Bognár szabadrúgása után Szabó küldte a labdát a hálóba – 2:3. Nem örülhetett sokáig a Paks, a 78. percben Szánthó ment el a jobb oldalon, passza után Babati lövése végződött a kapuban – 3:3.  Itt még nem volt vége, a 82. percben Könyves juttatta előnyhöz a Zalaegerszeg gárdáját, viszont a 94. percben Papp egyenlített.

Szépe János 12 mérkőzésen lépett pályára a jelenlegi idényben és középhátvédként már négy gólnál jár.

OTP Bank 18. forduló
Zalaegerszeg-Paks 4:4 (1:2)
Gólszerzők: Szépe (6.), Favorov (46.), Babati (78.), Könyves (83.) ill. Bognár (30.), Hahn (37.), Szabó J. (74.), Papp (94.)

Fotó: ztefc.hu

 

A ZTE vezető gólja a Paks ellen

Az első kísérletet még védte Rácz Gergő, Szépe János ismétlésével szemben viszont már tehetetlen volt, így nem egészen hat perc játék után vezet a ZTE FC Zalaegerszeg a Paks ellen.

Közzétette: M4 Sport – 2021. január 31., vasárnap