Nem lesz készpénzes fizetés a Puskás Arénában

By
Updated: november 13, 2019

A pénteki Magyarország–Uruguay mérkőzés 19 órakor kezdődik a Puskás Arénában. A megnyitó események miatt érdemes korábban kilátogatni a stadionba. Ha lehet, mindenki tömegközlekedéssel közelítse meg a stadiont, fokozottan ügyelve rá, hogy melyik kapuhoz szól a jegye. Táskát nem lehet behozni a mérkőzésre. A kapukat 16 órakor nyitják meg, és ekkortól fogadja a Szurkolói Falu a szórakozni vágyókat. A stadionavató ceremónia érdemi része pedig 17.30-kor kezdődik, amikor legendás játékosok emlékeznek a hajdani Népstadionra. A stadionban készpénzmentes fizetési lehetőségeket lehet igénybe venni.

A mérkőzés napján a stadion környéki közterületekben megállási tilalomra és teljes útzárra kell számítani.
A Puskás Aréna készpénzmentes lesz, ez azt jelenti, hogy csak érintős bankkártyával, NFC-s fizetőeszközzel (MobilApp), és a szerződött operátor által kibocsátott készpénzhelyettesítő kártyával lehet majd fizetni a kereskedelmi egységekben.

A stadionban 53 vendéglátói egység (büfé, meleg étel és ital pont, Fornetti, stb.) működik. A büfében öt százalék alatti alkoholtartalmú sör vásárlására lesz lehetőség.
Érkezéskor mindenki készítse elő a személyi okmányát, melynek ellenőrzése megtörténik a jegy érvényesítésekor.
A stadionban No-Bag Policy van érvényben, azaz biztonsági okokból senki nem hozhat be nagy (A4-s méretnél nagyobb) szatyrot, hátizsákot. Esernyőt, profi fényképezőgépet sem lehet bevinni a stadion területére. Eső esetén az esőkabátot javasoljuk.
Az első emelet négy sarkában négy kártyafeltöltő állomás lesz kialakítva.

Bővebb és teljes információ az MLSZ honlapján található, ITT!