Megkezdte a téli felkészülést a Diósgyőr csapata

By
Updated: december 28, 2020

Nem tartott sokáig a Diósgyőr játékosai számára a téli pihenő, a játékosok már december 28-án megkezdték a felkészülést a tavaszi idényre.

Az első edzésen 20 mezőnyjátékos és 4 kapus állt a felvidéki Geri Gergely vezetőedző rendelkezésére.

„Korán kezdtünk, mert nagyon sok munka szükséges és az idő rövid, hiszen január 20-án már bajnoki mérkőzést játszunk. Szeretnénk kihasználni ezt a három hetet, hogy minél több munkát el tudjunk végezni a csapattal. Folyamatosan egyeztetünk Benczés Miklós sportigazgatóval, jóformán minden csapatrészbe szeretnénk játékost igazolni. Ha sikerül feltölteni a keretet, akkor nagyobb lesz a konkurenciaharc és még nagyobb lesz a nyomás a játékosokon. Motivált vagyok, szeretném megmutatni, hogy fel tudjuk rázni, át tudjuk építeni a csapatot és egy jó Diósgyőr fog tavasszal pályára lépni. Csak és kizárólag motivált játékosokkal szeretnék dolgozni, akik bíznak benne, hogy sikerül kiharcolnunk a bennmaradást és mindent meg is fognak ezért tenni. Ez a feladat, ezt kell megoldani. Nem könnyű, de nem lehetetlen.“ – nyilatkozta a Diósgyőr vezetőedzője, Geri Gergely.

A Diósgyőr hazai környezetben tölti a felkészülést, január 20-án pedig már bajnoki mérkőzést játszik a Ferencváros ellen.

Fotó: DVTK