Lakszakállasi hátvéddel erősít a Szombatelyi Haladás

By
Updated: júl 24, 2020

Felvidéki hátvéddel erősít a Szombathelyi Haladás, amely hároméves szerződést kötött a lakszakállsai Mocsi Attilával – közölte a klub honlapja.

A 20 éves hátvéd Lakszakállason született, az ETO akadémiáján nevelkedett, 17 évesen viszont a MOL Fehérvár csapatához igazolt. A fehérvári mezben egy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett. A szombathelyi gárdával 2023-ig szóló szerződést kötött.

„Nyáron két napos próbajátékon vettem részt, s mivel megfeleltem és a két egyesület három-négy hete szintén megegyezett, így csak a hosszúra nyúlt papírmunka miatt írtam alá most a szerződésemet. Eddig nagyon jó benyomásaim vannak a csapatról, az öltözőben és a pályán is sikerült beilleszkednem. Remek társakkal futballozhatok, elég csak Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd, Jancsó András vagy Holdampf Gergő nevét említeni – tőlük sokat tanulhatok. És ne felejtkezzünk el edzőmről, Mátyus Jánosról, aki hozzám hasonlóan szerepelt belső védőként is, tőle is sok tanácsot kapok. A körülményekre sem lehet panasz, az Illés Akadémia hibrid füvesítésű pályája kiváló és gyönyörű a stadionunk. Egyébként korábban is képben voltam a Haladást illetően, párommal Szigetszentmiklóson laktunk s mivel a Hali korábbi edzője, Horváth Ferenc és kapusedzője, Borsos Vilmos szintén ott laktak, sokszor szóba került a csapat.“ – nyilatkozta a klub honlapjának Mocsi Attila.