Interjú: A több játéklehetőséget célozta meg Gyirmóton Németh Zsolt

By
Updated: jún 10, 2017

Hat játékos távozott az idény végén a DAC csapatától, köztük a saját nevelésű Németh Zsolt, aki második időszakát töltötte a csapatnál. A 26 éves játékos nem maradt klubcsapat nélkül, kétéves szerződést kötött az NBI-ből kieső Gyirmót FC csapatával.

Második alkalommal hagyod el a DAC csapatát. Milyen érzésekkel távozol? 

Sokkal rosszabb érzésekkel távoztam, mivel most véget ért egy fejezet a karrieremben. Soha nem felejtem el a DAC-ot, mint klub és persze a szurkolókat sem. Köszönöm, hogy itt lehettem, és képviselhettem játékommal a klubbot.

Hogy jött a Gyirmót FC ajánlata?

Több ajánlatom is volt, az NBI-ből is kerestek, viszont szem előtt tartottam, hogy minél többet legyek a pályán, mivel az utóbbi fél év nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem. Elsősorban a Gyirmót FC új vezetőedzője, Molnár László keresett meg, aki közölte, számolna velem a Gyirmót csapatában. A döntésemet befolyásolta, hogy közel van Dunaszerdahelyhez, így akár napi szinten is járhatok edzésre. Győr nagy város, sok lehetőséggel és a családomnak is megfelel, mivel van egy 2,5 éves kisfiam.

Milyen körülményeket találtál Gyirmóton? 

Úgy gondolom, Gyirmóton maximálisan profi körülmények uralkodnak, egy szép kis stadionnal és remek edzőpályákkal. Nagyon kedvesen fogadott a csapatnál dolgozó stáb és a tulajdonos, hamar közös nevezőre jutottunk, így nem volt kérdés a döntésem során.

Milyen célokkal vágsz neki a következő idénynek? 

Célom, hogy játékommal hozzásegítsem a csapatot a feljutáshoz. Igyekszem minél több percet tölteni a pályán és élni az edző és a klub bizalmával.

Fotó: gyirmotfc.hu

Váltsd valóra futball álmodat a Futbalový sen utazási irodával, és utazz el kedvenc csapatod mérkőzésére! Bővebb infó ITT.