Interjú: Idén is folytatná Dorogon a gólgyártást Faragó Tamás

By
Updated: august 24, 2018

Második idényét tölti az NBII-ben szereplő Dorog csapatánál Faragó Tamás, aki 9 góllal zárta a tavalyi évadot, ezúttal pedig négy forduló után már az első találatát is megszerezte. A tavalyi évről és az idei célokról a csalóközi támadót kérdeztük.

Hogy értékelnéd az első idényedet az NBII-ben?

Úgy érzem, jól sikerült az első évem. Jól indult a bajnokság, rögtön a elején gólokkal tudtam nyitni. Majd voltak gyengébb pillanataim, de azokon is túltettem magam. Sajnos a tél folyamán volt egy sérülésem, amellyel ki kellett hagynom a tavaszi idény elejét, így a Debrecen elleni kupamérkőzést is. Másfél hónap után visszatértem, azóta ismét jó formában érzem magam.

Mit gondolsz, mennyit és miben fejlődtél az elmúlt idényben?

Úgy érzem, sokat adott nekem az NBII. Mindig van és lesz, amiben fejlődni lehet. Próbálok mindig a gyorsaságommal kimagasló lenni, ezért igyekszem minél több helyzetet kialakítani a csapattársaim számára. Ezeket az utóbbi időben jobban ki tudom használni, mivel többet foglalkozom magammal. Végül is ezért dolgozom keményen, hogy minél jobb legyek.

Mi a csapat célja ebben az idényben?

Nagyon nagy változásokon ment ás a csapat, sok kiváló és egyben barátnak mondható játékosok távoztak, de sajnos ez a labdarúgásban már megszokott. Viszont helyettük érkeztek ugyanúgy fiatal tehetséges játékosok, egyben edzőcsere is történt. Célunk, hogy a tavalyi idényhez képest jobb eredményeket érjünk el, jó futballt játsszunk és az idény végén javítsunk a helyezésünkön.

Mivel lennél elégedett az idény végén?

Az én célom, mindig minden mérkőzésen jó játékot játszani és minél több gólt szerezni. Ez lesz a második idényem Dorogon, jövőre a szerződésem is lejár. Remélem az elnök úr is elégedett lesz velem és maradhatok a csapatnál. Ha pedig jó játékot tudok produkálni, akkor szívesen kipróbálnám magam magasabb osztályban, akár az NBI-ben is. Ez persze csakis rajtam fog múlni. Ezért is dolgozok keményen, hogy végül elérjem a céljaim.