Interjú: Hosszútávra tervez az élvonalban a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

By
Updated: júl 6, 2020

Elérte egyik nagy célját a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan, aki a következő idényben az élvonalban szerepelhet, ugyanis az NBI újoncához, a Budafok együtteséhez igazolt. A 27 éves játékost az átigazolásról és további céljairól kérdeztük. 

Hogy jött a Budafok ajánlata? Sokat gondolkodtál rajta?

A menedzserem már korábban jelezte, hogy Budafokról érdeklődnek irántam, majd a napokban felgyorsultak az események. Szerződést ajánlottak, én pedig elfogadtam, mivel Budaörsön lejárt a szerződésem. A Budafok feljutott az NBI-be, számomra nem volt kérdés, hogy az élvonalban szerepelhessek.

Mit vársz a budafoki szerepléstől?

Csapat szinten azt várom, hogy kiharcoljuk a bennmaradást az NBI-ben. Egyénileg pedig szeretnék minél több meccsen játszani, és bebizonyítani saját magamnak, hogy az élvonalban is helyt tudok állni.

Végleg a Budafok játékosa lettél?

Mivel Budaörsön lejárt a szerződésem, és Budafok megkeresett, így ide igazoltam. Több éves szerződést ajánlottak, tehát nem rövidtávra tervezek, de a csapat sem.

Hogy értékelnéd a Budaörsön eltöltött éveket?

Budaörsön 3 évet töltöttem el, összesen 98 bajnok mérkőzésen játszottam. Nagyon sokat köszönhetek a klubnak és főleg az edzőnek, Bognár Györgynek, hogy ennyi játéklehetőséget adott nekem, hogy fejlődhessek, mert ez a legfontosabb egy játékos karrierjében. Nagyon sok kedves embert ismertem meg a klubbon belül is és nagyon korrekt hozzáállást. Nagyon szépen köszönöm és mindig is szívesen fogok visszagondolni ezekre az évekre, amiket Budaörsön töltöttem.

Előrelépésnek tartod a budafoki átigazolást?

Természetesen, hiszen az NBI-be igazoltam, osztályt váltottam. Mindig is az volt a rövidtávú célom, hogy az élvonalban szerepelhessek.

Fotó: Budafoki MTE