Hosszabbított a MOL Vidi FC csapatával Tomáš Tujvel

By
Updated: máj 31, 2019

Továbbra is a MOL Vidi csapatát erősíti Tomáš Tujvel, aki további egy évig kötelezte el magát a székesfehérvári együtteshez.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számítanak rám itt, Székesfehérváron. Nagyszerű állapotban érzem magam, még legalább 4-5 évig szeretnék magas szinten védeni. Jól érzem magam az edzéseken és szerencsére a sérülések is elkerültek. Annak ellenére, hogy nem sikerült a bajnoki címünket megvédeni, szerintem rendkívül jó szezont tudhatunk magunk mögött. Várom már az új idény kezdetét és bízom benne, hogy újabb eredményes év vár ránk“ – nyilatkozta honlapunknak Tomás Tujvel.

„Nem is volt kérdés, hogy élünk a Tujvel szerződésében lévő opciós joggal, hiszen olyan emberi tulajdonságokkal és munkamorállal rendelkező játékosról van szó, aki amellett, hogy megfelelő potenciállal rendelkezik, hogy egészséges versenyhelyzet legyen a kapusaink között – ezzel még jobb teljesítményre sarkalva magyar válogatott riválisát – több alkalommal is bizonyította, hogy bármikor lehet rá számítani. Az sem mellékes tény, hogy Tujvel ezer szállal kötődik a klubhoz és a városhoz is. Mind a szurkolók, mind pedig a csapattársak elismerik a teljesítményét. Mindent figyelembe véve a klub részéről ez a szerződéshosszabbítás teljesen természetes volt, és örömmel láttuk, hogy Tujvel számára sem volt kérdés, hogy marad nálunk“ – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Tujvel korábban megfordult a Kecskemét, a Mezőkövesd és a DAC csapatában is, ősszel az Európa ligában két mérkőzésen védte a Vidi kapuját.