Folytatódik az OTP Bank liga, rangadókkal kezdődik a tavaszi idény

By
Updated: február 1, 2019

Csaknem két hónap után, már február 2-án megkezdődnek az OTP Bank liga tavaszi küzdelmei, melyek során a Ferencváros és a MOL Vidi FC összecsapása fog nagy izgalmat kelteni. 

Nagy volt a jövés-menés az előző hetekben és napokban az NB I-ben. A Kisvárda folytatta a légiósok szerződtetését, egy-egy görög és portugál játékos mellett átigazolta a román válogatott Gheorghe Grozavot is. A Honvéd kölcsönvette az európai Aranycipő-versenyben 3. helyen álló, grúz Zakaria Beglarisvilit az észt Flora Tallinntól. A Ferencváros bejelentette a grúz válogatott Lasa Dvali szerződtetését, de emellett érkezett az ukrán Ihor Haratin , a szíriai Ammar Ramadan, a Stoke City-től Szerető Krisztofer, a fehérorosz Mikalaj Szihnyevics és a belga Marten Wilmots is.

A Haladás megszerezte a szlovák válogatott Saláta Kornélt és kölcsönvette a Fradi portugál támadóját, Rui Pedrót. Könyves Norbert a DVSC-től visszatért Paksra. Sztefan Scsepovics szakított a Mol Vidi FC-vel és Lengyelországba igazolt, ellenben érkezett Elek Ákos és Futács Márkó. Az MTK-hoz érkezett Farkas Norbert és Farkas Norbert és az osztrák Slobodan Mihajlovic. A felcsúti Puskás Akadémia a hivatalos honlapján számolt be róla nemrég, hogy a Nyitráról érkező felvidéki származású Krizan Richárd két és fél évre szóló szerződést kötött az egyesülettel.

Máris rangadókkal kezdődik a első tavaszi forduló, ugyanis a Ferencváros a Honvéd csapatát fogadja, míg a táblázat alján a Haladás a Kisvárda ellen próbál pontokat szerezni.

A 19. forduló programja február 2-án:
14:00 MTK Budapest-Paks
17:00 Debreceni VSC-Újpest
17:00 Diósgyőri VTK-Mezőkövesd
17:00 Haladás-Kisvárda
17:00 MOL Vidi FC-Puskás Akadémia
19:30 Ferencvárosi TC-Honvéd FC