Először játszhat egy csapatban testvérével Priskin Tamás

By
Updated: júl 14, 2020

Visszatért az ETO FC Győr csapatába Vankó Imre, aki a zöld-fehérek neveltje, de az elmúlt években Budafokon majd Szegeden szerepelt.

Vankó Imre gyerekkora óta az ETO-ban nevelkedett, 2016 nyarán igazolt Budafokra, ahol 3 és fél szezont töltött, legutóbb pedig Szegeden volt egy félévet. A 26 éves szélső 1 éves szerződést írt alá az ETO-val. Érdekesség, hogy bátyjával, Priskin Tamással pályafutásuk során először játszanak egy csapatban.

– „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem az ETO-hoz! A környezet nem újdonság számomra, régóta ismerem az itt dolgozókat, nagy szeretettel fogadtak a klubnál, nagyon örülök, hogy itt lehetek. A bátyámmal mindig is nagy álmunk volt, hogy egy csapatban játszhassunk, és idén ez végre összejött, mindkettőnk legnagyobb örömére. A tapasztalataim eddig nagyon pozitívak a csapattársaimmal és az edzői stábbal kapcsolatban is, ebből a csapatból szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni, sok tehetséges fiatal játékos van a keretben. Fontos számomra, hogy a csapat jól szerepeljen, és ezért én meg is fogok tenni mindent.” – nyilatkozta a klub honlapjának Vankó Imre.